23 Nisan Uluşal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kaymakamlık Makamını temsil eden öğrencimiz

22.04.2024 13:16 24 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kaymakamlık Makamında Koltuk Değişimi Gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Şehit Bülent Albayrak İlkokulu öğrencisi Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU, okul müdürü Hatice ERDAŞ ile birlikte Orhangazi Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Şehit Bülent Albayrak İlkokulu Öğrencisi Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU Kaymakamlık Makamına oturarak bir takım talimatlar verdi ve çeşitli isteklerde bulundu. Kaymakam KARAMEHMETOĞLU' nun koltuğuna oturan Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU . Ziyaret İlçe Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU' nun Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU' na hediye takdim etmesiyle tamamlandı.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 11:07 - Görüntülenme: 22