Şehit Bülent Albayrak İlkokulu

Müdür 0 537 775 15 25
Arapzade Mah. 6 Nolu Sokak No74/1 Orhangazi / BURSA
Vizyon
Oluşturduğu okul kültürü ile birlik ve beraberliğin üst düzey yaşandığı, takım ruhu içinde hareket eden çalışanları ile sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerde kendini tanıtmış, akademik başarısını sürekli artıran , çevresine örnek olan ve örnek alınan , yaptıklarıyla çevresini etkileyen, öğrenciler ve veliler tarafından tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Kendine güvenen , çevresine saygılı ve duyarlı, bilgili ve kültürlü, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, milli ve manevi değerlere sahip , ülkesini ve milletini seven ,çağın gerektirdiği teknolojik imkanları tanıyıp kullanabilen , akademik yönden başarılı ve her yönüyle üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz ilçemizin spor , sosyal ve kültürel faaliyetlerde en başarılı okullarındandır. Bütün sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren çok sayıda öğrencilerimiz olmaktadır. Akademik olarak fen liselerine öğrenci veren başarılı okullar arasında yerimizi aldık.Okulumuz başarılarıyla dikkat çeken okullardan biridir.
Kalorifer ( Doğalgaz )
yok
TOKİ Dolmuşları ve yürüme ile ulaşım sağlanabilir.
taşımalı servisleri kontrol altındadır.
Arapzade mah. TOKİ 2. Etap Fındıklı Yolu Altı Orhangazi / BURSA
İLÇE MERKEZİNE 2 km
Sportif Etkinlikler
Futbol, Masa tenisi, Hentbol, İzcilik, Satranç, Mangala çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Su Damlaları Projesi,Temiz Okulum Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi,En temiz sınıf projesi, İyilik Gözlemcisi, Değerler Eğitimi ve birçok eğitimde iyi örnekler proje çalışmaları yapılmaktadır.
E twinning RRR