BURSA / ORHANGAZİ - Şehit Bülent Albayrak İlkokulu

Kas

1.Sınıf ve 8.Sınıf velilerinin evlerinde yaptıkları yemekler, pasta ve börekler ile satışa sunuldu. Okul içerisinde oluşturulan stantta satışa sunulan ürünlerden öğrenciler ve öğrenci velileri satın aldı.

Tem

5 Haziran Çevre Günü Programına okulumuz 4.sınıf öğrencileri katıldı.

Tem

Okulumuzun sene sonunda karne töreni düzenlendi. Başarılı öğrencilere belgeleri verildi.

May

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü´nden emniyet görevilisi Haluk YILDIRIM okulumuza gelerek 4.sınıf öğrencilerine bilgilendirme kartları dağıttı.Öğrencilerin dikkatle dinlediği Emniyet görevlisinden önemli bilgiler edindiler.

May

Okulumuz öğretmenlerine Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından 2 gün boyunca ´´Öğrenen Lİder Öğretmen´´ semineri verilmiştir.İznik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail AKTAŞ VE Ümit ALTUNDAĞ tarafından verilen seminerde eğlenceli dakikalar yaşandı.

May

10 Mayıs Pazar Günü okulumuz öğretmenler odasında öğretmenlerimize kahvaltı ikram edilmiştir.Müdürümüz tarafından bayan öğretmenlerimize karanfil verilipanneler günü kutlanmıştır.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda Çoşkuyla kutlandı.Müdürümüz Cengiz YAĞSIZ´ın açılış konuşmasının ardından  sınıflarımız hazırladıkları gösterileri sundular.Çeşitli ikramların yapıldığı günde öğrencilerimiz eğlenceli bir bayram geçirdiler.

Nis

Okulumuzda  öğretmenlerine ve arkadaşlarına saygılı,bilinçli,hoşgörülü olan öğrencilerimiz ayın öğrencilerimiz seçilmiştir.