Kas

7 EKİM 2018 TARİHİNDE OKULUMUZUN YENİ KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI. YENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YÜRÜTME VE DENETLEME KURULLARI SEÇİLDİ. OY ÇOĞUNLUĞUYLA RABİA TAŞTAN, ÖZLEM ÇOLAK, NERİMAN SEVİNDİK, AYŞEGÜL GÖZCÜ VE SEVAL AĞLI YÜRÜTME KURULUNA SEÇİLEN VELİLER OLDU. KENDİLERİNİ TEBRİK EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ

Mrt

Orhangazi Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 1.Sınıf öğrencilerimize işitme testi yapıldı. İşitme durumlarında sıkıntı olan öğrenciler sağlık kuruluşuna yönlendirilecektir.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Okul Sporları arasında imzalanan protokol çerveçesinde ilçemiz ilkokul 1. 2. 3. ve 4. sınıflar arası Mangala Turnuvası düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin KARATOSUN ve Özel Büro sorumlusu Cengiz TOSUN´un katıldığı turnavada öğrenciler kıyasıya yarıştı. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Müdürü Hüseyin KARATOSUN tarafından verildi. Mangala İlçe turnuvasında sınıf bazında ilk üçe giren öğrenciler Bursa Büyükşehir Belediyesinin Ocak ayı içerisinde düzenleyeceği il finallerine katılma hakkı elde etti.

MADALYA ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ:

2.SINIFLAR İLÇE 1.Sİ...........................YAREN USTABAŞ ...........2/D SINIFI

2.SINIFLAR İLÇE 2.Sİ...........................ZEYNEP BETÜL KILIÇ......2/A SINIFI

3.SINIFLAR İLÇE 2.Sİ...........................YAPRAK DAĞAŞAN.........3/C SINIFI

3.SINIFLAR İLÇE 4.SÜ..........................İKRA KİBAR.....................3/C SINIFI

4.SINIFLAR İLÇE 3.SÜ.........................ELİF BEYZA BOZDAĞ.......4/A SINIFI

4.SINIFLAR İLÇE 4.SÜ.........................ÖMER SAAT.......................4/C SINIFI

İLÇEDE İLK 3´E GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU İLDE TEMSİL EDECEKLERDİR.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyor ve onları tebrik ediyoruz. Okulumuzu İlde temsil edecek öğrencilerimize de başarılar dileriz.

Ara

Yerli Malı Haftası nedeniyle tüm sınıflarımızda etkinlikler yapıldı. Yerli Malı kullanmanın önemini anlatan kutlama programı yapıldı.

Ara

Okul Sporlarının İlçede 4.Sınıflar arasında düzenleyeceği Mini Olimpiyatların bir ayağı olan uzun atlama etkinliği okulumuzda yapıldı. Tüm öğrencilerin kıyasıya yarıştığı turnuvada sıralama aşağıdaki şekilde olmuştur. Okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizi kutlar İlçedeki yarışmalarda  okulumuzda 1. olan olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

4.Sınıf Erkekler:

1. EREN ÇALIŞKAN....4/A SINIFI

2. ALPEREN FİDAN.....4/B SINIFI

3. ENES TURAN.........4/C SINIFI

4.Sınıf Kızlar:

1. NAZLI CEREN AKGÜL.....4/B SINIFI

2. EBRAR CAN....................4/C SINIFI

3. SENA ERDOĞAN.............4/C SINIFI

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü sebebiyle okulumuzda öğretmenlerimiz Hasan ÖZDEMİR ve Ahmet BİÇER´in önderliğinde öğrencilerimiz tarafından kutlama programı yapıldı. Çocukların haklarından bahsedildi. Şiirler okundu. Programda görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimze teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz idaresi ve öğretmenleri olarak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyaret ederek göreve müdür olarak başlayan Süleyman BOZDAĞ ve Müdür yardımcısı Ünal Said İLHAN´ı ziyaret ettik. Yeni görevlerinde başarılar diledik.

Ara

Anasınıflarımızda Mevlanayı Anma Haftası etkinlikleri yapıldı. Panolar hazırlandı. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Hazırladığı İyilik Gözlemcileri Dergisi Çıktı. Dergide okulumuzdan bir çok öğrencinin de resim ve yazıları yayınlandı. Resim ve Yazıları yayınlanan öğrencilerimize  dergi verilecektir.

Ara

Öğrenci ve Velilerimizden gelen istekler doğrultusunda sosyal etkinlikler yönetmeliği çerçevesinde ve ilgili makamların onayıyla okulumuzda öğrencilere 5D Sinema gösterisi izlettirildi. Hem eğitici hem eğlenceli gösteriden öğrencilerin memnun ayrıldığı gözlendi

Ara

Bu hafta okulumuzda düzenlenen 1 ve2 .Sınıfların Mangala Turnuvası Sonuçlandı. Sonuçlara göre okulumuzu İlçede temsil edecek öğrenciler aşağıdaki gibi belirlendi. Öğrencilerimize başarılar dileriz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Mehmet Ali ÇETİN öğretmenimize de teşekkür ederiz.

1.Sınıflardan okulumuzu temsil edecek öğrenciler:

EMİR ALİ ÇAKMAKCI.......1/A

RECEP EFE AÇIKGÖZ.......1/C

2.Sınıflardan okulumuzu temsil edecek öğrenciler:

ZEYNEP BETÜL KILIÇ.......2/A

HÜSEYİN AYGÜN.............2/C

YAREN USTABAŞ.............2/D

Ara

05.12.2017 tarihinde okulumuz giriş salonunda 3 ve 4.sınıfların mangala turnuvası yapıldı. Sınıflarından seçilen öğrenciler okulumuzu ilçede temsil etmek için ter döktü. Okulumuzu İlçede temsil edecek öğrenciler aşağıdaki gibi belirlendi. Öğrencilerimize başarılar dileriz. Mangala Turnuvasını Düzenleyen ve yardımcı olan Mehmet Ali ÇETİN ve Elfide ARICAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzu İlçede Temsil Edecek 4.Sınıf Öğrencileri

1-Musatafa Said ÇETİN.....4/B

2-Ömer SAAT....................4/C

3-Elif Beyza BOZDAĞ........4/A

Okulumuzu İlçede Temsil Edecek 3.Sınıf Öğrencileri

1-Yaprak DAĞAŞAN.............3/C

2-İkra KİBAR.......................3/C

3-Safiye Zehra AKPINAR......3/A

Ara

Orhangazi Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuz 1.Sınıf öğrencilerine KKK ve Tetraxin Aşıları yapıldı. Aşı yapıldığı tarihte okulumuzda olmayan veya çeşitli nedenlerle aşılarını yaptıramayan öğrencilerimizin en yakın zamanda Tokideki toplum sağlığı merkezine gitmeleri rica olunur.

Ara

Anasınıflarının büyük giriş kapısı, sınıf kapıları ve anasınıfı yemekhane kapısı kaplanarak yeni görüntüsüne kavuştu. Öğretmen veli ve öğrencilerimizin yeni kapıları oldukça beğendiği görüldü.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Pınar MEYDAN tarafından 4.Sınıf öğrencilerine Dyned kurulumu ve kullanımı konusunda seminer verildi. Öğrencilere kullanıcı mail adresleri ve şifreleri verildi. Öğrencilerin Dil gelişimlerini arttıracak bir uygulama olan Dyned´e gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.