Ekm

Redu-Reuse-Recycle adlı e twinning projesine okulumuzun 1/B ve 3/A sınıfları katıldı. Proje için logo ve afişlerimizi oluşturduk. Tanışma Toplantımızı yaptık. Ekolojik eğitim ve geri dönüşüm temalı projemizde hem türk hem yabancı ortaklarımız vardır. Etkinlikleri okul internet sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Su Damlalarının Peşinde Projesi Konusunda Buski çalışanları tarafından eğitmen Burçin UYGUNTÜRK tarafindan 12 Ekim 2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda bilgilendirilmiştir. Projenin amaçlarına uygun etkinlik ve çalışmalar planlanmış yıl boyunca yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine İlçe E twinning sorumlusu Semih OMAÇ tarafından "E-Twinning Öğretmen Bilgilendirme Semineri"Yapıldı. Verimli geçen toplantının ardından proje çalışmalarına hemen başlanması kararlaştırıldı. E twinning üyelikleri açıldı.

Ekm

Trafikte uyulması gerekn kurallar ve güvenli yolculuk konusunda ilçemiz Trafik Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme seminerleri yapıldı.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ilköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemine ilişkin yazı ve şiirler okundu. 4.Sınıf öğrencileri 1.sınıf öğrencilerine çiçek hediye ederek okulumuza hoşgeldiniz dedi. 1.Sınıf öğrencileri Türk Bayraklarıyla oluşturulan tünelden geçerek sınıflarına uğurlandı. Bu eğitim yılının tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlar ve başırılar getirmesini dileriz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Öğretmenler Kurulu ile Başladı.

Ağu

Yaz telafi eğitimleri kapsamında doğa yürüyüşü dersinde nadır piknik alanına yürüyüş düzenleyerek piknik yapıldı.

Okulumuz Öğrencileri İtfaiyeyi Ziyaret Etti.

Kurban Bayramınızı tebrik eder, hayırlı olmasını dileriz.

İmam Hatip Ortaokulu tarafından 4. Sınıf öğrencilerimize okul tanıtımı yapıldı.

Öğretmenimizi tebrik eder, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ 8 KASIM 2020 TARİHİNDE SAAT 13.30'DA OKULUMUZ TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Ock

Okulumuzun 2019-2023 Stratejik Planı hazırlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden onayı alındı.Yazının altında ekli olan planı açıp inceleyebilirsiniz. Linke tıklayınız.

/meb_iys_dosyalar/16/12/710659/dosyalar/2020_01/21122352_stratejik_plan_Yehit_bulent_albayrak_ilkokulu_2019-2023.pdf