Nis

22.04.2024 13:16 24 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kaymakamlık Makamında Koltuk Değişimi Gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Şehit Bülent Albayrak İlkokulu öğrencisi Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU, okul müdürü Hatice ERDAŞ ile birlikte Orhangazi Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Şehit Bülent Albayrak İlkokulu Öğrencisi Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU Kaymakamlık Makamına oturarak bir takım talimatlar verdi ve çeşitli isteklerde bulundu. Kaymakam KARAMEHMETOĞLU' nun koltuğuna oturan Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU . Ziyaret İlçe Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU' nun Mehmet Arif ÖZTÜRKOĞLU' na hediye takdim etmesiyle tamamlandı.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Kütüphaneler Haftası ETKİNLİKLERİMİZ VE PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE M. AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE M. AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZDA ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARINI VERDİK

Mrt

DEPREM VE YANGIN TATBİKATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat Ayı Deyimler/Atasözleri resimleme ve maketleme etkinliği yapıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte ortaya çıkan eserler sergilendi.

Şbt

Sayın kaymakamımız Zafer KARAMEHMETOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SAKARYA Okulumuzu ziyaret ettiler.Bizleri şereflendirdikleri için teşekkürler ederiz.

Ara

Okulumuza adı verilen kahraman şehidimiz Bülent ALBAYRAK şehadetinin yıldönümünde Orhangazi Şehitliğinde anıldı. Okul Müdürümüz liderliğinde okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla şehitlikte dualar edildi. Şehidimizin babası ve eniştesiyle öğrenciler sohbet etti. Vatan uğruna canını hiçe sayan kahraman şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı düzenlendi. Programda görevli öğrenciler şiirler okudu. Anma gösterileri yapıldı. Atamızın sevdiği türküler öğretmenimiz İlker TUNÇKILIÇ ve misafir öğretmenimiz Serkan DEĞERLİ tarafından seslendirildi. Programın hazılanmasında emeği geçen öğretlerimiz Elif  ve Ethem ÇAKMAKCI'ya ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yaşı okulumuzda gerçekleştirilen programda coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu, dans gösterileri yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Haz

Temel Eğitimde 10Bin Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte geri dönüşüm kütüphanesi yaptık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız okulumuz konferans salonunda yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen Mehmet Ali ÇETİN ve programda görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz. Programın sonunda İlçedeki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Okul Müdürümüz Hatice ERDAŞ tarafından ödülleri verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Resim Yarışmasında 4/C Sınıfı Öğrencimiz Ruba MASRİ İlçe 1.si Oldu Öğrencimiz Ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman ÖZÇAKICI'dan aldı. Öğrencimizi ve sınıf öğretmeni Mehmet Ali ÇETİN'i tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Mrt

İstiklal Marşımızı Güzel Okuma İlçe 1.si 4/C Sınıfı Öğrencimiz Duru BOLAT Oldu. Öğrencimiz Ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman ÖZÇAKICI'dan aldı. Öğrencimizi ve sınıf öğretmeni Mehmet Ali ÇETİN'i tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz. Ayrıca İstiklal Marşımızın Kabulunün Yıldönümü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Gülsüm ALTUN ve Aydın TAŞKIRAN Öretmenlerimize, programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.